1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia 2011
01 February 2012
1:46 AM
0 COMMENTS


Lokasi : Padang Esplanet, Taiping
Event : 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia 2011

hye kawan kawan comot , dah masok bulan February dahhh , cepat sungguh yea :) back to story .. nape buat fasal 1murid ? nak engat kembali kisah dahulu, rindu datang tibe2 , hehe . My pic atas tuh actually after play netball , muka sedeyh nie bcuz klah mse play kat event tuh hahah na story mory about  kelam kabut me kat event sane . here the story :: 
our school need to give persembahn kompang formasi at there , then after penat formation tu rehat2 dulu , tibe2 !! "alinnn , akmar kate swuh bertukar cepat ! game dah start !" haaaa , mane ta terpinge2 huru hara ak .. knape bertukar ? dah ak men kompang , pkai la bju kompang set full with makeup , then kene bertukar mcm pic kat ats , kelam kabut(berlari2 mcm kene kejar anjing) ak cari tandas bergerak nak change , dan2 tu plak ladies toilet full, lemak laa na tggu pdahl game da start , lepas da tuka sume clothes , elok kluar toilet uh , jadi attention peep plak kat situ , mana taknye ak msok toilet laki hahah, dah la ade TAHI-TAHI sikit ! oh damn shit laa ! TERPAKSE sanat2 beb ! huuuu , taubat ak da pastuh .. then lari2 pegi netball nye place , pakai beep GA then play with makeup at the face (malu dey) , then kalah  hahaha so memey penat ak mase uh huhuh end story heheh k babai peeps



sengettt haha



OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR