ADA RUPA BUNDLE TA ?? O_O
29 January 2012
2:11 AM
0 COMMENTS


hey guys , posting again and again ^^ , hewm , tajuk post ak ade words BUNDLE en en en ? HHAAH ctually , kiteorg sekeluarge kemas bilik tadi , mmg macm  "TONGKANG PECAH " bile "waktu" mengemas uh , kiteorg asing2 kan baju yg xnak gune dan menjual nyea , mcm mcm bju jumpa , baju  waktu ak kecik2 dulu pon ada lagi , hhuh , so , ak nak tunjuk bukti laaa , bagi ak memeng boleh dah bukak kedai bundle haha , so here there areee ^^

haaa , ada rupa bundle ta hahaha 

no komen aha ^^

dalam banyak2 baju , hanya baju didalam gmbr ini saja  hanya igin digunakan , huhuhu
#sorry , gmbar masalh ,  picture uploader mistake :)

yang ni pulak , baju and seluar my father ,  tu dalam kotak ada lagi hahah , ni baru sikit , ada lagi nie actually hahah 


 so , thats all my post , and sorry again for the quality of the picture , trouble mistake when upload , tq  
OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR