GERAI AARON AZIZ :))
11 January 2012
7:43 AM
0 COMMENTS



HAI GENG , harini ak na story fasal gerai "AARON AZIZ" hahaha macam nie citer die , pada satu malam yang indah dengan sinaran bulan purnama , ak dan family pergi la berhijarah kedai makan area blkag umah ak , then ak order chaketeow ( tatahu eja , sorry ) .. tukang masak tulah yang "AARON AZIZ" tu , name glamour die pakcik SHAM hahahha , muke die macm aaron aziz kooot , hahahha korang kene tipu hahaha ok dah2 , bg ak ak cik sham tu mcm aaron aziz la ,hahah tggi pon sme , senyumn tu ha , killer smile hahahah terase na mntak autograph hahah padahal member bapak ak jea pon hehe so , tanye la ZEIMY , ak rase die ta stuju , dsbbkan ak mnat aaron , tu yg ak na post ni , nak habaq kat ampa suma , heheh so , xde gmbr k , bjet la ak na tgkap gmbr die ttbe , bkan artis pon hahah


*and for your INFORMATION , saye ade akaun baru fb , here cakarewala29@yahoo.com . why new akaun ? akaun ak dah macm gmpang dan sudah di godam terime kaseh :)
OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR