KOMPANG FORMASI
29 January 2012
8:52 AM
2 COMMENTS


me (left) and alia (right) 
lokasi : tidak ingat 
situasi : bergambar dahulu sebelum membuat persembahan
peringkat : daerah mase nie ^^

so posting again , bulan ni saje manyak gila posting ak , hewm , sukahtila , da blog ni mcm diari ak kan , hmm , k stop , hehe .. so , entry arini ak buat about "KOMPANG" right ? mungkin korang dengar macam kelakar , but its not okey , actually i was played this musician about 3years , dari form3 lagi , kompang formasi nie ade peringkat sampai kebangsaan , and alhamdullilah , SMK TAMAN TASIK, TAIPING pernah memenangi kejuaraan tersebut 3 or 4 kali berturut2 dalam mewakili NEGERI PERAK yea , tapi rezeki tiada ketike tahun 2009 di mana , sebelum pukul 7pm (result kemenangan) didapati kmi telah mnjuarainya , banyak juri mngucapkan tahniah kepada cgu ak , then tibe masenye ign mgtahui juaranya.. kmi kalah , pelik gak , rupenyea , video kami telah dilihat semula ... then dari num1 turun ke tangge ? ops , taley gtahu , huhuh , 1st place was NEGERI SELANGOR huh , sabar jeala , so geram jugak .. tahun 2011 plak , prgkat kebgsaan xde so smpai negeri jalah , we got num2 n sekolah kat TAPAH menang , takpe , hambekla , kite org da muak menng , padahal baru nak blas dendam balik kat SELANGOR .. hhuhu so , nak tahu mcmne kiteorg main kompang mase kebangsaan dulu ? sile visits blog sabrenashzri yea :) ade vid di situ , so thats all , babai ;)
OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR