SORRY GUYS
20 January 2012
7:38 AM
0 COMMENTS


setelah sekian lama x buat entry , harini i want to talk about my frends , espicially syazwan n hannan n others.. wan , ak tahu ak salah kan ak buat macm tu dekat amir , ak harap perpisahan kiteorg xda la menjejaskan hbgungan kawan ak dengan kau , lagipon ak nan amir otw tu berdamai to become a good frends , ak harap sabtu ni ok la bile ak jumpe kau nnti klau kau ada , ak minx maaf laa , then hannan , ak paham situasi kau yg bengang gak cuz situasi ni pena jd kat kau ea ? x slap ak tulah amir cakap kat aku , so hanan ak mnx maaf jgak la , then about the tercagu2 and so on la ak ta gune dah la , sorry guys , so amir nazirul bin kamaruddin , i do still sayang u , but i feel taley na go on nan u , lagipon bukan sebab acap sume , x suke acap tu pn , kami juz frens laa , its up to u too trust it , then i know da lame nan amir about 2 years , mmg ade kngn , dan ak amat menghargai nyea , tengs bagi ak bhagie slme nie , ak xnak dah sketkan atie kau , ak pon tipu diri sndiri so better i let u go , i do this bcus i love u , ak x mmpu na bhagie kan kau dan ak takot ak ta mmpu syg kan kau , so ak mnx maaf sangat laa , ak taw korang sume bngang kat aku kan , tape , nak mencaci , caci lah sbb ak ssgup kene tok org yang ak sayang , so amir , i hope u will find ur teman hidup dan ak doakan kau bhgie slalu tanpe ak , cubelah kawan ;)
CAUTION: i and amir OTW to peace :)
OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR