cik ALYAA ye
27 February 2012
1:11 AM
2 COMMENTS


this is what we call study , err stdy kerr ? haha study2 wehiee :P

hey peeps , rini nak buat enrty fasal dak nie , nape wat entry dak nie ? suka hati ak la huh =,=
okey , she is known as cik alyaa , em , jiran belakang dalam kedudukan kelas okey :) err alyaa , otak ak dah blank dah , haha tadela , die ni kekandang ak rajin gak sokseksoksek nan die , biaselah , ladies meet ladies..GOSSIPP.. haha..tapi klau bab sembang, tu diaaaa menang si MIRA AZMI lagie , cik mira nie lagi laa , gelak dah rupe langsuwerrr haha ok lari topik , back to feature , haa feature ? yelaa feature laa *tolong percaye haha .. okey2 , alyaa ni bak kate KATIK en , btw spe KATIK ? ade la yg rase diri die safiee sali HAHA  okey2 cukop merapu , alyaa nie kekadang bising la jgak dalam kelas *sme laaa nan ak katikk =,= , huu so alyaa ade geng maa , geng  bus sekola HAHA , so apepon , ak rindu kelas 5 JABAR *err tetibe pulak , =,= kaki tolong =.=
memey ak rindu pon la korang , lagi2 time kite sume beljar BM , tudiaa soksek nan cgu FAdZILAH , yohoo , syiok betoii , so tu jala kot, end storymorry wehiee :) and alyaa , ok tak ak nye story ? hehe ak petang cenggini tetibe jadi tingtong jap heee :P tak okey sorry yap :P
haha kantoii disitu heee 

hhaaa tu laa katiknye , cik firdaus haha , jahat kan die , HAHA 

okey , die ade blog , klau sudi follow okey , click gmbar untuk lebih jelas :)

#so , the end , bai :D
credits to : ALYAA , KATIK , and cgu fadzilah err ?? boley laaa haha











OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR