FOLLOWERS KE-100 , TAHNIAH
17 February 2012
3:46 AM
8 COMMENTS


HAAAA ! alhamdullilah selame 2bulan alin dlm dunie blog dah cecah 100followers, tengs guys :) tapi ade yang lagi hebat macm kak lyssa , sehari ade boleh banyak dapat , tapi takpe alin menjdikan akk lyssa sbgai idola blog hee :)  so bukan nak show opp ape, just terharu cuz korang sudi follow alin, so kite pendekkan storymorry , ni ade HADIAH untuk followers yang ke-100 !! TAHNIAH !! ni die orgnye , heee 
_____________________________________
KAK MUJA 

haaaa tuha yang akak pakai tudung putih tu , ade logo twitter bawah SEBELAH KANAN tu, walaupon twitter , takpe , terharu jugak winkwink heee akak , tahniah akk jadi followers ke-100 , akak dapat hadiah niee 
TOPUP RM10
harap akak xpakai line heee
*bagi email n nnt sy msokkan num topup :) 
_____________________________________

#so thats all, yang lain bole cube lagi , number seterusnye akan diberitahu, ni bukan number ekor boley, ni sebagai tande penghargaan penat lelah korang click blog sini, btw tengs guys , sayang korang :)  assalamualaikum :)



OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR