HAPPY BIRTHDAY ANK TAUKE IKAN KELI !! :P
15 February 2012
9:19 PM
8 COMMENTS


sabarinashzri :)

HYE PEEPS :) harini beday mushuk2 saye , name die ain sabarina and more information u all can visits her sabrenashzri.blogspot.com okey. hee and ain nie bukan ank tauke ikan keli ye, it just gelaran saje2 sukasuki heee ain jangan marah eaaa huhu :))
_______________________________________
DEAR SABARINA : 
im want to wish u HAPPY BIRTHDAY sayang! hhuh semoge u panjang umur and murah rezeki selalu, sori buat entry lambat sket, ekceli nak buat malam tadi, tapi dah tingtong sket en, hee dont be sad okey, u have us , ak syg kau beb , so kalau sedeyh2 igt kiteorg oke, ak selalu doakan kau.. nanti bile ak da free from grounded , kite berjimba jamba okey nan zemy kau sumea.. ak rindu nak kelua nan kau huhu ak bawak kete nak ? hehe tak pegang stereng lagi kete dah jalan haha .. and one more thing , kami sekeluarge disni wish u HAPPY BIRTHDAY okey.. kene bagi hadiah la kat ko nieee, ello itty tak ye gitu ? hee so ain thts all,  and  ak tga mamai nie ekceli , tu nak buat ayat canggeh2 kat kau x jadik sanat sbb baru bgon tido hee so i hope u are oweys happy :)  sayang ain sabarina :)
____________________________________

she <3

# ain :) kami sume sayang ain :)






special untuk ain :)



















Labels:

OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR