OH MAX ! VOL.2 :3
02 February 2012
8:19 AM
0 COMMENTS


the naughty MAX :)

hey PEEPS , today story mori about my beloved cat .. sejak bile nak buat karangan BI nie ? haha , ni sbb my cute sis QILA.., tadi ade join die speak BI kat tweet tadi hee , k stop , smbong story , harini MAX buat fasal laaaa , die pegi PEE kat bilik mak ak . taw x PEE ? tipu tatahu , tatahu bukak tenet :) , then kami yang kene marah dengan mom because tak pay attention kat die , haiyo meka chowaa , ak yang kene jadi bibik tadi , kk ak ? die khusyuk sanat layan korea die , biarlah , haih , penat la aku mengemop bilik mom , huh ==" so tired :( mak ak juz mengarah "haa , kat situ2 . depan tuh dah lap??" , mom sayang , dah mom , alin dah mop satu rumah , sparuh jea eheh ok la tew . so thats all , nseb die pandai beyak kat toilet heee k bai 
#so , before ending the full story , lihat la bawah :)


MAX : cicak cicak cicak
#the truth is max like to play with cicak =="

MAX : goodnite peeps :) zzz :3

so , hope u enjoy read my entry , tengs yaw :)

OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR