SEGMEN CIKMUN : FIRST POST AKU IN BLOGGING
14 February 2012
1:25 AM
2 COMMENTS



tekan banner kalau nak join :)

 harini saje dah 3 segmen alin join , tengs to cik melon bacause sudi tags saye. muaha.
so segmen ni fasal kite punye first post dulu2 yg da lame kite buat toh and ape perasaan bile bace balik. haha.

my fisrt post  dear cik mun , disebelah kiri tu first post saye, xde la menarik mana, tulisan pon kecik besar tatahu nak buat mase tuh, tggang langgang heee mmg pendek entry die, maklumla new lagi an.. so im happy to join segmen cik mun :)

tag : cik naf , cik sabed , miza






OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR