TETIAP HARI SAYA BANGUN TGA HARI :P
12 February 2012
9:28 AM
2 COMMENTS



ops ! thats not me ! haha


PEEPS !  straight to da point .. haa nampak mkcik ak tu ? *actually amek kat google je heee camni la ak kene nan my sis selalu.. yela die kan bangon awal...huhuh.. truthly ak selalu bangun lambat kekadang pkul1 baru bguunnn..terokkann..hee..yelah , tatahu nak bgon awl cane dahh.. *solat subuh diutamakan hee maklumlah cuti menunggu result spm en, cenggini la jadi .. korang mesti bangun awal kan? bagus2.. tapi taley buat geng..haha.. mmg anak dare ta elok bgon tghri buta, tapi sye budak2 *budak2 la sangat ohh pleasee ^^ btw sape2 yg mcm ak nie, elakkan yea.. tak sehat untuk badan korang.. cewah nak nshtkan org konon..dirisndri pon tingtong hehe and kalu curah air satu cebok laa kat ak , kompem bangon punya.. alarm ? tolak tepi heee IZIE ! im done ! heee ^^ so , gmbar bawh nie xde motif poonnn.. actually pic tu mate bengkak, tpi bgkak ke? hee tatahu la . yela tido pkul 4 a.m bgon 6.30 a.m bcause get ready for jpj. tingtong gila masa tuh.. heee k la thats all.. papai.. tengs sudi baca :))




# credits : izie rango

*ROCKSTAR ! finally kau ada blog..haha..tak sgke doe kau ada blog..tahniah2..haha






OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR