wajah JELIK angkara DADAH
24 February 2012
11:51 PM
0 COMMENTS


AKHBAR METRO , SABTU : 18 Februari 2012

HAAA , ni fresh lagi tau story nie , baru amik kat peti ais tadie , heee *percaye la tw :3
okey , nape wat entry nie ? cuz memberi kesedaran la , so kite pegi ke isi pentingnye ye.... dalam crite nie , die yg lebih dikenali SOSA *tu yg kpale cmtu tu , telah kehilangan sebahagian besar otak dan tengkoraknye selepas terbabit dalam kemalangan dimane die telah tercmpak keluar menerusi cermin depan kerete sebelom jatuh kepala dulu di atas jalan raye. katanya
"saye khayal kerana mengambil dadah, saye memandu dan melanggar tiang yg mnybbkan sye tercmpak keluar"... "dan inillah akibt nye dan x elok mnum arak or ambil dadah semase memandu,"..."saye bersame seorg rakan dan sepupu mencuri kerete, kami memandu terlalau laju dan hilang kwalan mnybbkan kmalangan,"..

so peeps , ade lagi ekceli , tapi berkaitan nan idop die , x silap lin die dlm akhbar ade kate "sosa kelihatan masih jauh drpada mgubah gaya hidupnya apabila dia masih mengaku mghisap dadah" <-- so , die still dadah la kot ea ? hmm..  then ade kaitan nan obama , die tuduh obama hisap dadah , kenal tak obama ? tu haaa p tgok tenet , hee , kutuk obama sebb obama hisap dadah jugak ? what ? tatahu nak trg cane , t bace kat paper ye , sorry k , heee then gmbr kecik sebelah sosa tu , yg baju biru muka putih2 tu nme die BEN MAYCOCK , remaje belasan tahun yang terselamat slepas diserang dengan TUKUL BESI yg mybbkan sbhgian tengkoraknye lekuk pada tahun 2010. so kesian kan ? huhu 

#so kalau nak lebih memahami or tak paham ape yang alin tulis nie , boleh pegi bace METRO SELEPAS m/s 51 *52 la tuh , tapi part GLOBAL okey , lin mule2 nmpak brite nie tros grab n read , then boleh memberi pengjaran :') korang takot tak ? lin tgok pon takot , huhuh  



keadaan kepale Rodriuez *SOSA la nie 


#mintak maaf kalau maklumat tak lengkap , terime kasih :)















OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR