teluk batik ade pantai , jom kita bersantai ^^
03 March 2012
7:21 AM
1 COMMENTS


so , nape santai ? saje suke suke nak santai , telok batik takda kaitan pon , hee sorry ya^^  , so dekat mgrib tadi bru smpai rumah dri KEDAH , hantar kakak kat Uitm MERBOK dia tuh , so penat la jugak , nseb die dok rumah sewe , dah la brng banyak nak mati , gila la mcm nak pndah umah hehe okey .. balik rumah penat lenguh tulang blkang skit perot trkentot-kentot .. opss .. hee tros amek lappy nak update , n malas nak wat entry pnjg lebar , korang pon mesti tertarik nan gmbr je en en en , ngaku pat kehkehkeh.. okey .. sehari sebelom gerak sane nie la kiteorg buat , kui kui kui ^^

sis SYUD cuci karpet nak bawak ke kedah , sungguh sungguh toh haha



peace , sempat lagie =.="



ha ? apkah ini sumea ? okey chill la beb , cewah , hee , ekceli ni tong ayak , ampa tau apa ad dlm tu ,ada ikan puyu , cik adlina mna ikan puyu nya ? err ni kotor lagi ayak dia hehe cik adlina pon xnampak , igtkan hilang dah , =.=



so ini la die !! tada !! air itu bersih lagi indah purnama , cewahh , tu pu dan yu , hehe PUYU !! kih kih , ayah cik yg bli ni , satu ekor rm1.40 =.= haha ,, tapi balik dri kedah tadi , sekor dah hilang , yu dah hilang , tggal PU , sian ye kau , nnti ayah cik cri teman baru naaaa :( 



motif gmbar ni ? heee mse otw g kedah , nmpak kete hijau , tataw kete ap toh , style pon ade , dri depan la tapi hehe -.- so nmpak kenari tu ? tu kk sye , die nan ayah sye , die bru je bwak kete die g uitm , senng nak ulang alik dri rumah sewe an , so i naik dengan mom saye , bukan naik blkg mak , tapi naik kerete nan my mom , haiyoo =,=



siap kemas brg sis sumea dekat rumah die , jom santai dengan MACARONI CHEESE !! NYUM NYUM !! korang ade ? ngeh ngeh ngeh , so npe xde gmbr kk sume bgai kat kedah , ekceli malas  nak tgkap , xda mud , ponat aden , hee =.=



chakk !! hee weyh sis syud , sorry letak gmbr ni , ^^ spec die pakai tu my father punya , spec dari tahun 80-an ... haaa lama tau , antik gitu ^^



errr  okey itu max , kuali tu baru dan masih berplastik =.= , die suke plak tu , dah letak x nak bgun -.- dan mase nak buat entry ni elok pulak die kencing blkg pintu erghhhh then dah mop bgai tibe2 !! muntah pulakkkk hades , tros ta jadi marah, rsau tros kat max , knpe la die muntah =.=""



okey mse nak update entry nie , ade la sorang mamat nie , "promote blog ak sekali ^^" si beliau berkata.
weyh ak promote niee , hee orite my gorgeous and awesome followers ! follow die ok , die newbie blogger lagi , baru sat die buat tadi taw , heee , so tu jala ..


end stroy , ^^, kalau suke tekan like ^^ tak suke , k bai ^^











OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR