lepas tekanan di otak :D
14 September 2012
9:24 AM
0 COMMENTS


*click gambar untuk lebih jelas*

inilah kami apabila mengalami tekanan , boleh dikatakan dalam satu minggu tu , bukan minggu tu sahaja , minggu lain pun sama , setiap hari kami ada test and quiz . satu hari tu kalau tak test mesti quiz . perah otak kami sampai keluar kicap untuk mengulangkaji pelajaran . dan ini lah hasil kami apabila selesai minggu tersebut :O

known as "NINA" . belum teserlah kegilaan nya :)



the other one is "SOFEA" , mula dah crazy on us -.-"


me ? the purple the left one the second picture :) another one is "AZZA" :)


ini lah hasil kerja kami di court futsal , style lepas tension laa ni , memang huha huha dekat court tu , kami je ada , memang sakan ketawa seronok meyh :D

note : don't try this at home -.-"







OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR