Kenduri Doa Selamat di rumah done :)
15 November 2012
8:32 AM
0 COMMENTS


Fuhh Fuhh *tiup blog* wah manyak nya habuk . hmm hmm okay megah nye laa aku update blog . dari tengahari sampai malam ni . penat woo . bzz habis . ye la kan . tolong itu ni nak buat kenduri . penat pun gagah jugak laa aku update sikit . so doa selamat ni sempena for my dad . btw dia dah pencen . dia buat bisnes sendiri . setelah sekian lama ada prob with his work now sudah dapat projek . alhamdullilah syukur kepada Allah . so kami sekeluarga buat laa doa selamat because my father going to KL to get the project :)


ok rumah dah lapang kosong :)



makanan pon dah ready . lepas isyak majlis bermula :) so menu menu dia :


mee goreng :)


kuih muehh :)


Lontong . tau tak ? ni makanan orang johor . haa ni kuah makan dengan nasi impit . sedap woo ><


sandwich , kek and kueh tu sikit . air ada laa kan . so tak snap . menu tu jela . simple :)



dan ramai yang datang tadi . fuhh :D and baju biru melayu tuu . yeah my brother -.-



so tadi berbaju kurung ni :) habis semua kemas . pergi rumah member hantar makanan sikit . balik naik bilik update blog . hehe ni muka penat la :( last pic tu kena laa senyum setelah kenduri berjalan dengan smooth and lancar . alhamdullilah . so thats all . :)

end 







OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR