going back uitm tapah :(
01 December 2012
8:46 AM
2 COMMENTS


hey bloggers .
malam ni saya update blog dengan keadaan hati berbunga bunga . baru lepas tengok cerita ISTANBUL AKU DATANG . alahai . cair tengok Beto dalam tu . sebenarnya lama dah minat Beto  ni . dalam cerita AKU DIA DAN TONG SAMPAH . tengok cerita ni best ! tengok tau :D
so back to the topic . 
but feel so sad juga sebab tomorrow im going back to campus :( 
 guess what ? bayang kan , banyak gila barang nak angkat . bilik tingkat 3 ! ohh myy -.- 

so this my stuff .  
thanks mom cause by me macam macam dan layan kerenah anak nya tadi :) love you mom :* ur the best ! :*
okay cukup sampai sini saja untuk topic pasal uitm . now another topic .


after i watched istanbul aku datang . i got whatsapp from my hubby . so we got a conversation but  suddenly he asked something that attract me to know 
 * dia warna biru , aku warna pink 

"Cinta ! Tudung yg awak pakai tu , tudung segiempat ek ?"

"Hmm yup yup , kenapa bobo ?"

"Ohh ye ke , tak de tanye je"

*gambar whatsapp from dia masuk*


"Chopp tudung ? Segi empat ni ? Untuk saya ? :O "

"Yee :)"

" oh maii godd !! i like itttt !!! >.< thank you so much sayang ! "

" Haha ur most welcome :) Awak datang sini nanti saya bagi :) "

Haha so tersangat laah teruja aku pada malam ini , dah laa baru lepas tengok cerita istanbul , macam sweet seronok kan ? then got this from him , hmm seronok ! >.<


so im going to miss budak kurus ni :P haha >o< lepas ni nak contact kena guna kredit , yela selama ni guna wifi kan . hmm . so dear bobo , thank you ekk for the tudung :) thank you so much . sayang awak , me love you :*


thats all - thanks for reading peeps :)










OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR