29 november
02 December 2015
9:05 AM
0 COMMENTS


jatuhnya 29 di hari ahad di atas november
seorang gadis cecah 21
.
ok so ahad malam tu keluar dengan zeimy dengan anan 
gaya nya mcm nak celebrate birthday aku la makan makan haha
then aku bagitau shali
 " nnti org ngan anan zemy nak makan dkt thumbs " 
then 
sampai thumbs mcm biasa la aku happy sebab nya bf dekat situ kkan haha
then dah order semua dah sampai order dah aku habis makan
suddenly
pap ! blackout -.-
and bukan blackout suddenly lagi crony thumbs nyanyi
" happy birthday to you
happy birthday to alin 
happy birthday to you "
and shali dtg bawak kek 
aaaa terharunyaaaaa
terima kasihh shali sayang terima kasih gaiss
hehe

isnin -  aku shali kakak zemy pergi bote , nak masuk chip dalam ular zemy

selasa - date ngan shali , malam dapat hadiah ! hadiah buat sampai aku menangis terharu 

end of story 

thank you semuaorang wish semua yaa

and to shazli zahari thank you so much for everything ya :)

i love you


OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR