CAPATI :)
09 January 2012
8:43 AM
0 COMMENTS


CAPATTII DELICIOUS !!

HAI kawan-kawan , malam tadi selepas ishak , perot lapar la benar en , so , jum pegi simpang pulai , kita layan capati mak cik tuh , pergh , sodap ta terkata , aku tadi makan due keping , cousin ak bro ajak kata kuat makan , hapalh , standard la tuh , penah satu hari , org ni kurus , klah ak , datang sorang2 kat kedai tu , pmpn orgnyea , cool gile makan 4 keping hahahah ak tahu ak kuat makan , korang kawan ak pon tahu kan , tp ak pk diet jgak kah3 mnyampah :3 kawan ak sorang ni yang bernama NURQMEELA RADZI , tu dia , sampai suruh ak post dri epoh pegi ke TAIPING hahha tp gurau la en , bajet btol , kang ta smpe tpg basi dah , ape la korang nih ahhahah so ELLA , bila kau singgah ipoh , habaq mai naa , kita pegi eat capati ya haha ;)

- THE END -
OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR