OH ! MAX :3
09 January 2012
9:27 PM
0 COMMENTS



this is MAX

max OH max ! , hahah , entry ak hari ni about my manje cat... max ni ak beli dari seorang ustat, dan ustat nie gile kau ak cakap, ustat ni jual kucing parsi blambak kot,time parent ak nak p beli max , ustat tu bawakla 1 bakul yang berisi apetah, sekali die bukak , wow ! tu diaaa anak kucing bersepah dlm tuh sehiggalah ade yang muncul berwarne putih, aha :) max nie pulak payah na jage sebenarnyea , dah ajar kencing berak kat toilet na jugak bersepah2 beraknyea, hahaha ak la jadi bibik nyea, haiyo, manyak pening wo, hahahha,but, die ni pondan yea kawan2 , die takut bunyi guruh, bunyi lori besar, org ramai2 especially bdak2 bile ade keliling die , lari tros beb ,tp funny gile bile die dga guruh.. tu dia jalan mengendap mcm pencuri toh , ce korang bayang , hahah ak pon tatahu ape kene dgn max nie , ;P faveret ak plak about max time mandi kan die , bile bg mandi die diam, tu yang syiok toh, then die mandi kene air panas kooot , kalah manusia yg ade kat sekeliling die uh hahah mewah btoi max nie hahah , so , thats all about max , want too meet him , plis come to my house

P/S: max is a male cat , TQ :)


HEY ! there you are





MAX: hey guys.. what's up ??
OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR