MACARONI CHEESE
25 January 2012
12:56 AM
0 COMMENTS


YUM YUM :P
haa , ce tgok makanan atas nie , sedap tahu , namanya MACARONI CHEESE , dibuat oleh kk saye iaitu SYUHADA MANSOR termasok saye dan AIN SABARINA  ^^ makaroni ni sedap taw , hahah da kteowg yang buat memey sedap la citer die , huhuh so , korang mahu-mahu? , sile datang dan buat appoinment okay hahah . sape2 yang penah makn ak pune macaroni nie , haa , tahu lah deme apa rasanya , sedap kan kan kan ?? ^^ so saje post psal entry nie , ehe klau korang nak resipi die kea , contact la sye di sini ataw fb yea , hehe klau nak laaaa , ehe , so thats all , k bai sumea :)


haaaa , sedap kan , nyum2 , korang ade ? ^^


max : kawan2 , sedap taw macaroni atas nie , heheh 
#actually , saje je post pic max , ehe , comel ta ?? wink3



OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR