CHEF AJAK :P
25 January 2012
8:36 AM
1 COMMENTS


UDANG MASAK ALIN 
SAMBAL MASAK AIN 
:)

ha , ce korang usha itu gambar , pergh , korang rase sedap tak  ? sedp lahhh , uhu , sape feveret udang , haa tahu lah perasaan die apabila melihat udang , okay , entry fasal makanan lagi ? oh biarla ! feveret ak makan makan  , ehe ^^  so , knape udang masak alin n sambal masak ain ? haha tah , ak pon tataw , abg ajak dok reka nama polek2 , ak pon hentam sajalah , actually ak na tlong promote kehebatan beliau , maklum la , katanya hebat memasak , hadoiii masalah2 , for all ur information , actually this food name is LEAF  CURRY BUTTER PRAWN WITH SAMBAL IKAN BILIS , wahhh , ak denga name dah tahu sedap , tgok gmbr lagi upp cikit , tu belom NGAP lagi , huhuh , kau memey hebat la tu bro ? hahaha so bro , siap entry nya sudah , memey berliur la aden tgok bro punya makann kat atas nie , huhuh t jagn lupe delivery ya bro , ha , siapa mahu resepi ? sila hubungi saya di fb , tq . k babaii 








OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR