MY FAULT ;(
27 January 2012
8:37 PM
2 COMMENTS



why its all my fault ? let me story , ak ade buat status kat fb yang ak cakap "damn , lepas ni tak boleh keluar rumah , perintah berkurung selama tut telah dikenakan ke atas IIv Page =="" , actually its true , ak ade buat salah sampai mak ak terjah aku kooott , mak ak marah sbb kluar nan memeber ak kan , adalah sbb nyea , then tu die da marah , mmg x kasi kluar la , wa citer kat lu , and then ak g TAIPING haritu  for take my teks book in hostel , elok ak pegi sane 3 buah buku teks ak jea ade , nseb baek yg follw mse tuh bapak , kakak , n sabrena .. fuhh , ok sket tang situ dari mak ak ade , klu mak ak ade kat situ dah bernanah telinge aden nie.. ble da kene marah nan kk and bpak , blek umah kene lagi nan SINGA MALAYA (my mom) ^^ , wah mmg takot gila kot , ampe tgok mak ak marah , pergh , HARU BIRU umah ak , huhuhuh .. so pokoknyea mmg salah ak pon , da ak nie bengap sangt tggl buku kat sane spe suruh , mmg ptot kene pon , so the lesson is jgn buat lah , hhuhuh , nak xnak kene beli gak la buku teks kat novelhurt , nseb murah huhuh so , sampai skrg la ak rase ak jrang cakap nan mak aku , klu bole ak xnak ckap eh , better ak diam dari kene ape2 tak pasai2 , so , thats all , klu ak nak hangout pasni , k bai , memey taley .. dari termagu dok uma , ak decide na keje , doakn ak boleh la keje yea . ok , thatz all , so nak komen pon boley , cuz ak da ubah setting , so jagn lupa komen klau mahu aha ^^ may Allah  S.W.T BLESS U GUYS ,
SALAM 1 MALAYSIA HAHAHA ^^ 


MAX : Haa , tulah kau alin , buat la lagi cmtuh , padan muka kau kene perintah berkurung , slame ni ak dok berkurung kat umah , sekarng kene kat kau balik , so its my time toOO ENJOY !! 
OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR