FINALLY , HOME SWEET HOME :)
21 February 2012
2:25 AM
5 COMMENTS


CHAK , kau kene bace HAHA 

hye guys ! muuahhh ! rindu korang ! * haa bukan senang nak dapat kiss tu taw heeee gedik kan ? sepak tolong .. ok , 4hari ta online fb , tweet n blog ! wahhhh rindu nak update , harini entry nak buat panjg lebar ! *malas bace k bai :P so , sebelom tu ASSALAMUALAIKUM .... hamboi hamboi laju je tros terjah korang yea tanpe salam yedak heheh *sorry ayt tggang langgang , teruja lebey punya fasal, ngee~~ 
okey stop, jum kite bace , ceng ceng ceng 
______________________________________________ 
harini , lin baru balik dari JB , alhamdullilah selamat sampai , balik rumah kemas semua teros terjah lappy n online laaa hapalagi maa , hatoii .. so , tengs guys for follow okey ;) done follow u back :) kalau lin tak follow balik im sorry , maybe terlepas pandang or ta jumpe link blog korang disbbkan profile korg yg private email blog tu :) so , korang sehat ? hehe ha ! wait ! kak muja , lin da send number topup kat email , sorry late ye :) hehe :) n tengs to cik bunny yg jmpot sy join  smpai 2 segmen , * nnti sye join ye :) and she yg sudi jempot jgak , haa klau korang nak join , click name tu ye :) n kak lyssa pon singgah sini , wah terkejot nye hehe tu je :) 
___________________________________________
yang atas nie baru pendahuluan tau ! haaa talarat bace ??! k babai hehe ..
ni story kat jb pulak , mase otw ke sane *err perlu ke citer ? suka hati la wekk hehe :P
singgah RNR mana tah n enjoy la COOL BLOG , the feveret one HONEYDEW kot hehe , then dduk la diam-diam , terkentut2, tersengguk2, *hehe hye ain :P then smpai la BATUPAHAT, johor...
so mse stay sne ade jenjaln g PARKSON n BATU PAHAT MALL , sies i told u guys , bess sangat ! lin yg stay ipoh ni pon suke lagi parkson sane , BP MALL die toksah kata la , besaq nak kata , tu diaaaaaa rambang mata nak beli tu beli ni , barang murah cekkk , hampa kena mai sana , syiokk ehe :)
______________________________________________
tengs syg !! *err tetibe kan ? ekceli tengs to my father bcuz he just by me a bag ! wow ! luv u dad ! my mom to ! for buy me a dress wow ! tengs n luv u mom ! and my sis senget ! she by me a tshirt comel2 hehe tengs sangat2 hee :)) sayang meke ketat2 lorr :) abang ! jangan jeles kami p sana muahaha 
___________________________________________
and one thing ! hey Mister capital A *pnjng kan nme ? okey , i call him PAKCIK , okey pakcik , i miss u toooooo a lott , u have being well kan ? i miss u la :( huhu so lappy n tenet was with me , nak cntct fon , fon PAKCIK hilang and now we can chat okey atok *atok ke pakcik ? kat fb nnt hehe tu jala ckap fasal pakcik , kang jenoh kene jwb nan member2 ni hatoi .. HAHA
___________________________________________
n congrates to miss SABARINA !*boley melwat belog dia , u have in complicated relationship with bo haha ekceli my frends was brokeup with bf die bru2 nie , so , bru2 ni jgak depe smbong balik , alhamdullilah , ucap thniah kat diorang cepat ! heee so bo , my pesann to you , jge ain elok2 ok , n ain , jge bo elok2 jugak , ak doakan korang bahagie , aminnn :)
_________________________________________
so thats all peep , klau entry panjg im sorry ,.. tengs for reading , sayang korang :) and CHAK ! happy blogging ! haha 



ni la BP MALL , besar kan , HEE pergi la korang , syiokk *sumber GOOGLE



haa , COOL BLOG , pegi kampong minum nie , lepak mall mnum ni , blik ipoh pon minum niee muke pon da jadi blog heee *sumber GOOGLE


err , ni kat kampong , mom dad dah pose baik punya . but ? my sis spoil dahhh shuh2 haha


=,= err  yang ni ok dah my sis , haha my dad terer kan pose nan perot buncit uh ? hee


okey , mase kat kampong , layan novel ni kejap , hehe *kesinambungan 'ombak rindu' , korang mesti dah bace kan ? lin baru nak bace hee kuno jap ehe :P



so the end of storymorry kite , papai ! 

#enrty tulisan besar ! excited okey :P tulisan kecik payah mata korang nanti kan ? hehe "tu ada part kecik tulisan tu??" , hehe yg tu saja okey :P








OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR