kamal adli reply tweet i ?? weee ~~
21 February 2012
8:48 AM
6 COMMENTS



 kamal adli heee *sumber auntie GOOGLE

 haaa ! nampak entry lin toh ? haaa teruja nak story morry neyh , what ? KAMAL ADLI reply my tweet ? hehe aah la , suka taw , if satu pon jadi , yela kite paham , die pon bz jgak nak eply yang lain en , ekceli , lin memey minat die , 1st artis laki mlyu minat taw , slalunye xlayan sgt citer melayu , tp ade die blakon kembar siang n ape celop ni , lg mnt , lagi2 muke die hmpir sme nan adk agkt lin yg kat sebelah tuu huhuh azim tu hehe mybe pic tu x sme sanat okey hee okey, so , mmg teruje sgt lagi mlm nie , dengan KAK LYSSA visit mine blog juga , wah terharu gitu , huhuh 

click untuk lebey jelas , hehe 
#so , atok pon atok la , but series my atok layan okey hehe :)





dan nie pulak , kak lyssa datang hee :))

#so , tujala , kalau rase ade yg annoying im sorri k , tamaula emosi2 kan , kitekan 1 malaysia , hee , so saje2 suke2suki2 okey post nie , xde nak sentuh hati2 spe2 pon k guys :) thats all :) nyte :))










OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR