lunch hour : sis syud masak magi :P
29 February 2012
11:14 PM
4 COMMENTS




okey , maggi perise kari kami eat , HAHA *sumber google 



haaaa harini ! wahh terkejot tak ? *mesti tak kan ? =,= , ok2 , ASSALAMUALAIKUM......haaa baru betoll , hee harini , mau story fasal maggi , lunch rini my sis and i just eat maggi  , bunyi mcm sedih kann , huhu selalu makan nasi ayah beli lauk sume bagai , tapi ayah ibu ku kerje , so sare diri sendiri dkat rumah nie jela dengan maggi *cewahhh kemain ye ayat bhaha btw kami bersyukur ap yg ade .. aminnnn hee main masak-masak tadi en , sis syud en , jadi CHEF , wohhh , what ??  CHEF ?? OH plisss , cheff la sanat =,= bhaha ok ak pulak ? jadi juri laa , hee sedap ke ? sedap je , nak xnak kene puji,  kang kne sekeh ouh =.= hee ok kakak , sedap2 maggi tohh -.- *tahu pon takut hehe so ini la diaaaa ..tetibe kan ? *kentot je kat ak -.- 

mule mule tngok cam sedeyh je magiiee nie  -.-


so itu laaa diaaa 'CHEF' kitaaa , bhaha *chef tak mandi lagie busuk =,=


haaaa sedap kann ? igt korang jeke pandai gune chopstick ? kami pon terer taw , ngehngehngeh ^^


and actually , atas toh sumber google okey , HAHA ni baru kiteolang punya , bze gilaa ah , intipati bahan nak masak tak cukop , oh demm , nak xnak dahh cenggini rupa kene makan, LAPARNYE FASAL .. magiie bujang la katakan  , HAHA :"(


dan kami makan  "ANACONDA" ? ha ?? sembang makan maggie tak ye ? tadalah , makan sambil tgok citer tohh , haha  sumpah dah jemu tengok , nak tanak kene tgok cuz tada citer bes dahh -_-

end story , bye u olls ! adios ! 














OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR