sis SYUD
27 February 2012
10:31 PM
4 COMMENTS


ini la kakak saye , putih macm cine tak macm ak huu =,="
ok dilarang puji die , habes kembang sume , nanti naik doubledaker katil runtuh hee =,=

okey , wat entry pasai die buat apa ? dah tada topik dah , weyh kakak , alin buat story pasai kmu neyhhh huh =.= terharu cepat .. okey2 , ekceli sabtu nie die dah abes dah cuti sem die and akan balik ke merbok, haaa tahu merbok kat mana ?? tenet kan ade .. p search cepat deyy.. -.- UITM Merbok... yaa itu laa die tempat die berhempas pulas mengejar cite2 nye untuk habeskan degree, cewahh ayat kemain , muahah so sebelom die terkentut2 pg sana , die la bahan ak nak bwk keluar , tanpa dia di sisi tak boleh ku jejak kaki ke luar rumah mahupon padang di depan rumah , hadess sekeh tolong , ==" kak , nak tgok adnan sempit pon ta lepas lagie nie , jom la usha , haiyooo cak sana cak sini kang sbtu dah tibe , ape celop ? haiyoo =,= so die la kk ak , haha *bagi je kaki then if ampa jumpa die ampa serta merta akan senget 45derjah , sbb die dah senget fully 360derjah , haaaaa ampa kenal lama nan dia lgiee laa , ampa pon kple kt bwh kaki kat ats , otak die nie tingtong sket , kekdang ayat Universiti dia mai dah kat umah sebar2 en kat ak =,- atoii , tu jala , kang panjg lebar citer tercirit pulak bace *ni sume ain sabrina ajar ayt nie -.- hee so tu jala , nak tgok brg sabtu ni dye nak bwak ? nieee haaa

banyak kan ?? huuu ni baru shopping semlam =,= ni belom fully bagasi die bagai , huh 


tudiaaa itu la diaaa =,=


ni ak nye makanan , beza habes haha 


so selamat pulang , haha *sumber auntie google


k bai bhaha 

   tamat la kisah  :P sis SYUD , anda wajib komen HAHA :P
  











OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR