buku teks huwaa :(
08 March 2012
11:47 PM
11 COMMENTS


psal buku teks ni pulak , kene hantar sebelum amek result , kang tak boleh amik result .. ha mana ko tau alin ? ak kan SPBT pengawas dulu , aha .. tade .. ak pun ta sure btoi ke tak , rsau jugak aku , huhu .. okey , asal ade 3 pulak buku teks ko alin ? aha , tu ha ats tu , buku tu jala yg ak jumpa kat hostel , elok ak g taiping lalu menuju ke hostel , lain sumea lesap -.- yg tggal tu jaaa , meh sini ak habaq hang .. hang bodo sangat  p tggai cenggitu pasaipa , padan muka telinga kau nanah dah kene bisa mulut mak hang -.- ergghhh ==" so nseb ak dah habes sekola , huuu ni la salah satu juga sebb ak kene GROUNDED ==" haih , lama doe grounded ak . yg lain buku teks mana ? ak beli la ! haih , nseb ade pertolong dari uncle NOVELHUT , mksud ak kedai tu la , buku teks murah , 1 buku ada yg RM 8 , RM 10 , RM 3 .. murahkan ? yang ori punya ? tudiaaa , belass eh , ta kuasa ak nak p beli ori , sonok bdak yg dapat buku baru dari ak =OO="

ha yang ni ak beli kat NOVELHUT , 3 BEG plastik tahuuu -.- sume dalam rm50 lebey laa haa , ok laaa :P

novelhut punya , kalau ori ? mahu sampai ratus -.-" kan kan ? 

ni bli kat MUBARAK , nak xnak TERpaksa beli , dah la baru , untung korang -.- mahal , sumenyea dalam rm60 , haa yg ni bru erghh -.-

alhamdullilah suma dah cukop :) rasanya 19buah buku , tapi mcm tak yakin laaa -.- ta cukop pun , mmpus  laaa -.-

err , saja tempek muka , heee , muka mintak kaki kan ? rghh ==" hee ekceli ni twicon saya na , do follow me at tweet hee :) nak follow click gmbr comel tu :P HAHA

okey , end story , bebbaaiii ;) kalau suka like , ta suke , ok bai . ak kentut sekali haha  * joke :P










OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR