HB SYERA :)
11 March 2012
10:51 AM
2 COMMENTS


SYERA SABRI <3<3<3

SYERA ! happy birthday sayangs :) hee , even kau kat PLKN hulu pedalaman sana sampai ak pon tak nmpk , ak ttap igt kat kau , jauh di mata dekat di hati , haaa cenggitu lah wahhh sepak je ak , mnyampah boleyhh haha so baik-2 saja kan kau ? ak doakn kau beb , dun wori be happy huhu , so sayang kau syera , muahhh , :)) ak nak taip pnjg lebar pon , mcm kau rjin baca kan , hee ekceli ak tga mamai , mengantokk huhu kantoii bhaha so happy birthday ya :D










OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR