hari yang TENANG :)
19 March 2012
7:26 AM
0 COMMENTS




hari yang tenang ? mengapakah ? so selame ni alin tak tenang la ? ayoo not like that okay , actually petang tadi jenjalan kat taman , sumpah dekat setengah bulan tak keluar rumah and harini baru la keluar rumah kan , gila habaq ang , dah lama ta jenjalan , semput pulak haha mana taknya , makan minum ja kerja ak kan . Exercise tak ke ? Ada-2 , atas katil with bantal , terbaikkk -.-
So gmbar tu kat padang , ala tgok rumput pun kat padang laaa -,- then lepak2 kat sini sembang2 kejap . chop , nan sapa kau sembang alin ? ak sembang nan hantu la , HANTU MAGNUM , hee 
then ak balik jalan kaki penat la jugak , merentas dese kemain hebat , cewahh berlagak 2mnit , opss ish-2 alin alin , tak elok berlagak riak bongkak , Allah tak suka , huhu :)
so bg ak tenang la jugak en , en en , dah lama tak keluar rumah , tenang seh , harini ja ak tenang , amek result nnti pecah perot usus ketar lutut jantung tercabuit , haaa apa lagi ak ta sebot ? semua pun adalah , tp klau nak takot tu mmg la harus tpi *bape banyak tapi daa -.-
takot-2 pun.. result keluar jgak en , so terime jala , haihh , redha :) doakan ADLINAMANSOR dapat kputusan yg cemerlang.. AMIN :))
so tujala , biar pendek story.. korang tak penat nak baca , BABAI ^^v









OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR