Hangout :)
24 March 2012
1:48 AM
2 COMMENTS



HAI guys , opss ,, ASSLAMUALAIKUM ,, ha to baru la betul kan kan kan , hehe , okey , harini result , esok ak hangout nan chak , acap B , zeimy nan ak .. finally , hari kite org keluar , habislah GROUNDED ak , muahaha , tengs to Chak , beb .. mmg anak CEO la kau ,, kita org keluar JJ ja pon , lepak-2 , makan n wayang .. mcm rutin bisala lorhh .. so jalan-2 pegi la singgah POPULAR , gila hang , Acap B beli barang kat sana , wakaka, dia beli file , testpad pen bagai semua cukup. dia bayar guna voucher plak tu kan . haha . dah pegi beli barang "sekolah" tgok tiket wyg then buy it . cerite apa ? cerite the HUNGER game.. slow la citer tu , banyak cakap .. biase-2 ja -.- ni semua acapB punya fasal -,- then after that go to eat  MCD ak belanja , wayang chak belanja , terbaikkkk .. ye la lagipon nnti tak jumpa mereka ni dah .. depa dekat pahang and kuantan .. belajar kat sana cukup.. so tu yg gath to .. nnti bulan sembilan mereke ni baru balik ipoh . so sad cukup , wakaka. -.- to jala .. malas panjang lebar lorh , kohang bukan mahu baca pun , haha so thats all , k boboi :P

so , korang mesti tertanye-2 ape bende ni , ni buku nota kecik . Style beb , wakaka .. AcapB belanje ak nan Chak , tengs yaw beb :)


OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR