Hepi Birthday NAF :)
29 March 2012
9:40 PM
4 COMMENTS


amira farhana :) <-- click name tu kalau nak pegi belog die :D

harini 30March2010 where is NAF bufday , so naf , happy birthday ya :) congrates to ur spm result  . Die ni kecik-2 cemek molek haaa kalah cili padi lagi :F , hebats sudaa :P . So mira , gudluck dekat U nanti , be chill okay :) mira seorang yg sabar dan kuat kan ? :) u are oweyz think positive right ? jyehh , gud job , ceyhh berlagak kemain pelat omputeh aku :3 chayok-II okay with ur life , we sebagai kawan-II naf for sure condifence dengan ... *silent 2minit .. condifence ? opss confidence ekceli , heee :3 berlagak kan nak ckp omputehh amek kau -.-v so sambung balik .. confidence dengan mira yang mira boleh berjaya lah dlm hidup , support dri blkng ni haaaa.. ayat fadhilah kamsah je bley haha so , alin doakan mira yaw :D tu jela ye mira , panjang lebar berjela-2 bak karangan BM 350patah perkataan mana la larat nak baca kan :3 sayang mira <3
sebelum tu dengar ni , 
dekat kebun ada ubi kayu ,
happy birthday to you , 
kumpul duit stok berbukit-bukit,
kalau ada kek , share sini seket :D 


babai :D

















OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR