nadzirah and pisha , Happy birthday :D
07 May 2012
9:38 PM
0 COMMENTS



  
okay . 5 may 2012 merupakan birthday dua orang itu kawan saya . pisha dan nadzirah . "mana satu pisha mana satu nadzirah ? -.- " ok ok . pisha yang hartawan dengan duit tu , nadzirah yang berbaju kurung ayu mulus bewarna merah menyala oh jantungku *opss ternyanyi pulak* hee . so you guys . sorry terlambat update fasal korang . tak lupa . dekat wall fb aku wish korang en en . HA HA HA *gelak jarak-2* ok happy belated birthday dekat blog ni , semoga panjang umur dan murah rezeki *ucapan pun dah jemu dengar en* . gudluck in your life . from sepet :3 


HAPPY BIRTHDAY ! HAPPY BIRTHDAY ! HAPPY BIRTHDAY ! HAPPY BIRTHDAY ! -.-V









OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR