tragedi mengerikan -.-
23 June 2012
6:41 AM
0 COMMENTS



"tragedi mengerikan" .. tajuk entry cannot go betul -.- ekceli entry ni fasal aku training netball . masa training netball , aku main posisi GK . entah macam mana aku salah landing kot , kaki kanan aku terus "ter-peleot" macam tu laa , something like terseliuh laa , then kaki kiri lutut luka pulak -.- bila dah "ter-peleot" terus tak boleh bangun , aku dah fikir "ehh kaki aku ni retak ke , muscle koyak ke , patah ke :O " memang nak bangun tak boleh , so member tolong laa en . ingat nak rempit terus ke klinik , tapi mcm dah senja . tak tahu nak kutip siapa mintak tolong hantarkan . so sementara tu tuam dengan ais dulu . haaa tgk gambar kaki aku tu . macam tuu laa masa terseliuh tu . takot tak takot tak ? takut please :p aku tengok pun takut u.u then balik bilik memang parah laa kan . tingkat dua pulak kan . memang terseksa laa kan . terlompat lompat laa aku kan . memang  kawan papah aku laa kan :( kesian kan dekat aku T^T dah sampai bilik , baring je laa aku . then masa nak mandi kan , susah gila la kan . terseksa gila lah . hanya Allah je yang tahu kesakitan yang aku alami :'( then masa nak tido . memang style jaga kaki lah . berdenyut denyut kaki nye pon . nak tido memang spoil la pon -.- tak tahan sangat macam makin membengkak kaki aku nih , esok nya calling calling ayah aku . asal petang aku injured tu ko tak calling calling ? aku takut kena marah dengan mak aku . nanti kena tadah seribu baldi nanah telinga aku ni bila kena M16 mulut mak aku . huu seram aku di buatnya . then mak aku tak marah pun . just dia cakap "dah jadi nak buat cemana" . aikkk tak marah pulak . alhamdullilah :3 heho . then ayah aku dah amik , terus rempit pergi klinik ravin , klinik feveret aku . doc cakap kemungkinan ada 2 sebab "you punya kaki ada retak or muscle joining you tu koyak , so better you pergi hospital xray dulu" ya itu laa dia . after that rush terus pergi pantai putri hospital then xray . dah xray patah balik pulak ke klinik ravin tu . dia nak tengok laporan xray kaki aku tu . then alhamdullilah . just terseliuh kuat . tak ada retak koyak bagai semua . fuhhh . alhamullilah aku bersyukur . so sekarang kaki bengkak lagi . otw nak surut . doakan aku cepat sembuh ea :') thank you . thats all . the end ..

ni masa mereka mereka help help aku :'3


okay . now and now and NOW . hari sabtu 23.6.2012 . ni lah keadaan kaki aku sekarang :( doakan aku cepat sembuh :(







OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR