thanks mom dad :D "new laptop" :D
22 July 2012
1:18 AM
1 COMMENTS


the story begin ~

"adik , pergi siap mandi semua . kita pergi beli laptop . kesian kamu mak tgk kamu buat programming guna notebook jaa" what ? mom are you sure . im just fine by using the netbook "lenovo" okay . but mom pun kata jom je laaaa . so aku pun siap siap  then we gerak  ke kedai laptop dekat ipoh laa . dad said "cari acer , murah sikit" so aku pun ok jaa . tak kisah apa pun jenama . asalkan laptop tuu haruslah bersifatkan ciri yang aku nak iaitu : "windows 7" dan "core i3" . nak core i5 mahal siot -.- so pusing punya pusing . i get one . memukau mata aku siot . acer aspire s3 . warna biru aku ambil . menawan di mata aku . so mom pun agree . decide take that acer laa . disitu aku sangat terharu gilaa . sayang mom dad :'0 to mom and dad , thank you very much for buying me new laptop . nanti mom ambil laa duit yayasan perak alin dapat tu . *rrm500* u.u haha . so thats all . i love mom dad :*


sumber : google . ni lah laptop aku . tapi ni silver . aku punya biru . hee :3















OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR