perjalanan ke Taiping :O
09 May 2013
3:43 AM
0 COMMENTS


Hey peeps . taiping ? yup . melawat sekolah . nak ambil sijil spm and majalah sekolah . pergi dengan WAN HANAN DELOI CHAK AIN and ZEIMY . naik dua kereta . kereta wan and hanan . then dah lepas melawat sekolah jumpa cium salam sweet sweet dengan cikgu . pergi TS (Taiping Sentral) jumpa QAMEELA , SYERA , and ABBY . yeah ! nice to see them :)

hanan satu tu jeha lelaki  . haha

them :)

wan , deloi and chak . sorry ler gambar curik . haha

jeng jeng jeng 

lokasi : Tesco taiping (parking)
masa : 4.30 (anggaran)
kejadian yang berlaku : Kereta Wan mengalami kerosakan 

so kesian wan beb , kereta dia buat hal pulak . so ingat nak balik dulu dengan hanan but kitaorang tunggu wan . tunggu formen mechanic datang  nak repair kereta wan until pukul berapa tah . lambat datang laa mechanic tu . then bila sampai mechanic tu , check2 , kereta wan ada prob . tang gear . maaf lah tak pro bab kereta . tatau nak explen apa yg prob . at the same time ayah and abang wan datang . disebabkan waktu sudah mencecah malam , ceyhwah chak deloi balik naik kereta ayah wan dulu . wan and his brother tunggu lori tunda . lori hantu tu nak tarik kereta . me zemy ain and hanan balik dahulu . so tinggal wan and his brother . kesian wan :( kenapa la happen time cenggini . haiyo dugaan woo .

keesokan paginya . (dah balik rumah , me sampai rumah dalam 9.20 pm)

check twitter . wan mention . dalam pukul 3.40 pagi semalam baru die sampai ipoh . lamanya . sumpah kesian . katenye macm2 jadi . sorry wan . aku pun dah tidur masa tu . sorry sesangat tak dapat tolong .  and pokoknya hari kami pergi taiping sangat di uji . thats all .

wan curik lagi gambar . ni laa kereta wan kena tarik  sian pajerooooo . hope getting well soon pajero . 

"to wan . be cool okay . semua ni memang dugaan . sabar beb . sorry kalau tak dapat membantu semua tau . chill :)"












OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR