Kak Yuyu reply tweet :DD
09 April 2012
6:43 AM
0 COMMENTS


assalamualaikum korang :3
 rindu dekat blog nie :\ , lame gila lah tak berupdate cuz tatahu nak update ape , hmm so shaaddd :( memang bukak-2 blog zasssss ! fuhhhh ! berhabuk bersarang blog haa hamek kau --" hmm , so hows la my comot-2 followers ? sihat ? :3 alin alhamdullilah getting better from the virus ape tah , ade entry alin sebelum ni :3 hee so tutup pendahuluan mulakan karangan cewahhh hoho so entry alin harini adalah tadaaaaa :DD


haa , nampak tu nampak tu ? ! *excited ni ^^ , hee kak yuyu reply tweet kite , haa mcm tak percaye tau , siap panggil sayang lagi , ekeke sumpah seronok , yela , bloggerfemes kan , siapa tak teruja , wew :DD tapi memei betui pun , alin setiap kali sebelum tidor wajib singgah blog die dengan kak lyssa :D sbb entry mereka best-2 belake , kak yuyu ayat die mmg kelakar la kan . dah la comel geram je tengok , wew >.< so tu jela nak share-2 ni , ngee :3 tapi memei serunuk pun *k dah dah alin dah -.-, hihi k boii 









OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR