last update volume 2 :)
31 May 2012
12:30 AM
0 COMMENTS



*flip flip hair* hai awak . saya tahu awak tengah senyum kan bila bukak blog saya . awak suka main scroll scroll bila tekan "UP" sebelah bawah sekali belah kanan . kan kan ? suka main main naik lif tu ye ? heho kantoi wekk :P awak . harini saya update blog . awak pula tengah HANG dengan members Yendo dekat Sunway . hope awak baik baik sahaja :) 

Cubalah kau mengerti
Perasaan hatiku
Ku cinta kamu
Hanya itu aku tahu

Dan takkan terulang lagi

Silapku yang dulu

Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Aku akan selalu

Menjaga dan mencintaimu

Aku janji padamu
Takkan menduakanmu

Dan takkan terulang lagi

Silapku yang dulu

Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku
Aku janji padamu
Akan mencintaimu

Takkan menduakanmu

ingat lagi lagu ni ? lagu ni awak hadiahkan dekat saya . walaupun banyak lagu dah awak nyanyi kan . lagu ni yang paling buat saya terharu . lagi lagi jari awak luka and you punya tangan pula sampai menggeletar sebab to much practice this song untuk saya . saya terharu sangat :') dan satu lagu lagi yang berbunyi "mengapa kau pergi , mengapa kau pergi " lagu nak nak memujuk saya . hmm sedih sangat masa tu :') thank you awak ... 


Awak ! saya sayang awak . love you dekat awak . awak tamau nakal nakal tau . belajar elok elok . awak dah laa nak SPM . haa . tak mahu malas malas . saya cabar awak dapat result tinggi lagi dari saya . berani ? *fuhh mesti tercabar kan ?* *angkat angkat kening* hehe . jangan marah . nanti "cepat tua" . tagline yang selalu dah muak dengar "cepat tua" ni -.- dekat U nanti . saya janji tak lupa dekat awak . saya janji anytime anywhere everywhere saya free . saya contact awak . PROMISE . I WILL NOT FORGET YOU . saya pegang janji ni . awak pun tau . seminggu orientasi tu saya bz . kalau ada free . saya curi curi contact awak . I WILL MISS YOU SAYANG :'( awak pun jangan lupa kan saya tau . janji tau . saya akan rindu nak dengar awak nyanyi dekat saya . the moment paling saya suka bila dengar awak sing sing ni :D hm itu jela kot . ingat nak update panjang panjang .tapi risau kena perli "sayang dah kira dah tadi . cukup 350 patah perkataan . markah dalam 75/100" hambuii . memang suka buli kan :P cucuk jugak guna lidi satay -.-" so take care of yourself . i love you so much sayang . boii :* <3 










OLDER POST | NEWER POST



just need to click "go" once



//follow //follow //follow //xoxo



credits:

'Nightclubbing' was handcoded by lithium and colours can be found on the color-hex site.









adlinamansor
29 november 1994
Bachelor in ISE

SHAZLIZAHARI


TWITTER FACEBOOK TUMBLR